MY CURRENT MAKEUP | Josephine Olsson
Josephine Camilla

Josephine Olsson

Annons

MY CURRENT MAKEUP

Hörni! Nu ska jag visa er vilka sminkprodukter jag  on a daily basis, allt om produkterna, nyanserna och vilken produkt jag använder till vad!

Först och främst börjar jag alltid med att tvätta ansiktet och därefter smörjer in mig med dagkräm och ögonkräm. Sedan är det dags för foundation och då använder jag denna: MAC NC35 och concealer: MAC NC15. Jag applicerar dem med fingrarna sedan använder jag en fuktig beautyblender.

För att “sätta” produkterna använder jag alltid ett ljust puder från Isadora mineral compact powder i nyansen “20 tranclucent sand” använt detta i flera år, det är så bra och täckande och framförallt bra att använda för contouring till de ljusa partierna, sidorna av näsan för en smalare näsa samt under ögonen. Det är så pigmenterat och ljus, har aldrig hittat ett bättre ljusare puder än detta och då har jag provat många olika.

Första bronzepudret jag använder kommer från NYX i en mellanbrun/lagom nyans “Golden/Doré” Mest för att få en jämn lagom fin färg i hela ansiktet.

Sedan är det dags för contour! Till kindben, ögonlocken och pannan använder jag Anastasia Beverly Hills paletten (light to medium) Till näsan använder jag Hoola bronzer från Benefit. Jag vill sedan ha ett ljust puder på sidorna av näsan som sagt för ett ännu smalare resultat samt under ögonen för ännu mer markerade kindben samt en piggare look (bright under eye- effekt) och då använder jag återigen Isadora i nyansen “20 tranclucent sand

Jag tar ytterligare lite av de mörkare tonerna i ABH paletten på kinderna som blush, och vill jag ha ännu mörkare resultat eller bara en lite röd/rostigare nyans så använder jag ett blush från MAC och här har nyansen tyvärr helt försvunnit på baksidan av produkten men MAC har verkligen en mängd olika nyanser så gå in i en butik och prova er fram. Deras blush är såå fina och så himla pigmenterade!

En ljus penna i vattenlinjen är ett måste! Använder dnna penna kommer från Makeupstore i nyansen Vanilla. Effekten av en ljus vattenlinje gör att man verkligen ser pigg och utvilad ut!

Till brynen använder jag först “Brow artist plumper” från Loreal och kammar ögonbrynen på plats. Sedan är det dags att fylla i dem och då använder jag en liten brow pencil från Kicks och Anastasia Beverly Hills i nyansen “chocolate

Denna mascara, bäst bäst bäst? Den har allt, den förlänger och separerar. Älskar denna! Isadora Grand volume lash curler

Avslutningsvis, denna Fixing mist från Pixie. Gör att sminket lägger sig så fint/ snygg finish och håller sig på plats hela dagen.

Kommentera om ni har frågor eller om något var oklart! Annars hoppas jag ni fick lite tips och råd om inte annat, alla dessa produkter är så grymma! Stor kram J

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Josephine Camilla

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Josephine Camilla
      josephineolsson

      Kan försöka visa på bild någon dag men jag använder två olika, de är platta borstar båda två men en är med lite längre hår så den upplevs mjukare, sedan har jag även en med kortare hår som är hårdare och gör linjerna mer precis.. sedan tar jag en tredje rund större borste som jag suddar ut linjerna med så att de inte blir så hårda. Man får testa sig fram vad man tycker fungerar bäst, men tror absolut att det hjälper att ha olika borstar att jobba med 🤗 Stor kram! 💕

Annons
stats